GrassPartners

WE CREATE, YOU PLAY!

GrassPartners is een Nederlandse producent van een brede range aan kunstgrasoplossingen. Een onafhankelijke speler met veel ervaring in de branche. Vanuit onze filosofie ‘passie voor kunstgras’ voeren wij een uitgebreide en gevarieerde collectie kwaliteitsproducten voor landscaping, leisure, sport en multisport. Ontwikkeld in eigen huis met een duidelijke Nederlandse signatuur. Kiezen voor GrassPartners betekent samenwerken met een serviceorganisatie die u tijdens het hele proces ondersteunt. Ook bij het ontwikkelen van eigen kwaliteiten onder private label, die exact volgens uw specificaties worden geproduceerd.

Onze missie

Kwaliteitsspeler

Wij zijn continu onderweg ons netwerk aan strategische partners uit te breiden. Samen met deze partners willen wij ons ontwikkelen tot een belangrijke kwaliteitsspeler in de Europese markt voor kunstgras. Een innovatieve Nederlandse onderneming, die weet wat er speelt en haar productontwikkeling flexibel afstemt op marktbewegingen.

Onze visie

Gemak en comfort

In deze hectische tijden, waarin amper tijd is voor ontspanning helpt kunstgras van GrassPartners ons meer te genieten van wat het leven biedt. Wij doen dit door stevig in te zetten op aspecten als duurzaamheid, veiligheid, gemak en comfort.

Snel schakelen

Levering uit voorraad

Onze uitgebreide collectie groeit in hoog tempo tot een meer dan volwaardig programma. Veel van onze kwaliteiten houden we op voorraad. Hierdoor zijn we in staat snel te schakelen en korte levertijden te garanderen. Door onze one-stop-shopping formule kunnen we korte productietijden realiseren; circa twee weken na uw bestelling kunnen we al leveren.

Onafhankelijk

PRIVATE LABEL

Ook voor het ontwikkelen van private label kwaliteiten zijn wij dè aangewezen partner. Onze ervaren productontwikkelaars zijn als geen ander in staat uw wensen te vertalen naar fraaie designs. Door onze onafhankelijkheid van derden zijn we flexibel en hebben we optimaal grip op het hele productieproces. Het resultaat: white label maatwerkproducten die exact volgens uw specificaties worden geproduceerd en met een korte doorlooptijd gereed zijn voor afname.

DE KERNWAARDEN VAN GRASSPARTNERS

Onze kernwaarden

Bij alles wat we doen, laten we ons leiden door de volgende vijf kernwaarden waar u ons te allen tijde aan mag houden.

Passie voor kunstgras

Kunstgras zit in onze genen; het maakt onderdeel uit van ons dna. Het is de passie van onze medewerkers en ‘dedicated partners’, die strategisch aan ons verbonden zijn. Deze betrokkenheid vormt een solide fundament onder onze organisatie en geeft richting aan de koers van ons bedrijf. Het borgt de kwaliteit waar wij als GrassPartners voor staan.

Bekwaam

Onze medewerkers zijn professioneel en vakbekwaam. Vanuit hun eigen specialisme leveren zij hun bijdrage. Zij hebben feeling met de kunstgrasmarkt en krijgen ruimte zich te ontwikkelen. Ze vormen een belangrijke pijler onder onze research & development en productontwikkeling.

Aandacht

Aandacht maakt iets bijzonder. Aandacht voor onze klanten; voor hun wensen en eisen. Erop toezien dat onze relaties met alle egards behandeld worden. Aandacht voor kwaliteit in alles wat we doen. Gedurende het hele traject van ontwikkeling en productie tot levering en after sales.

Samen

Aandacht is er zeker ook voor elkaar, als collega’s. En voor onze strategische partners. Hierin schuilt de belofte en de behoefte om samen te werken. Partnerships op alle niveaus en in alle geledingen aan te gaan. Alleen zo zijn wij in staat onze kwaliteitsdoelstellingen te bereiken. Wij leggen de lat hoog.

Nederlandse signatuur

Nederland is de bakermat van GrassPartners. Al onze kwaliteiten zijn Dutch Design en worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Met ons assortiment richten we ons echter op heel Europa.