GrassPartners

WE CREATE, YOU PLAY!

GrassPartners is een Nederlandse producent van een brede range aan kunstgrasoplossingen. Een onafhankelijke speler met veel ervaring in de branche. Vanuit onze filosofie ‘passie voor kunstgras’ voeren wij een uitgebreide en gevarieerde collectie kwaliteitsproducten voor landscaping, leisure, sport en multisport. Ontwikkeld in eigen huis met een duidelijke Nederlandse signatuur. Kiezen voor GrassPartners betekent samenwerken met een serviceorganisatie die u tijdens het hele proces ondersteunt. Ook bij het ontwikkelen van eigen kwaliteiten onder private label, die exact volgens uw specificaties worden geproduceerd.

Onze missie

Kwaliteitsspeler

Wij zijn continu onderweg ons netwerk aan strategische partners uit te breiden. Samen met deze partners willen wij ons ontwikkelen tot een belangrijke kwaliteitsspeler in de Europese markt voor kunstgras. Een innovatieve Nederlandse onderneming, die weet wat er speelt en haar productontwikkeling flexibel afstemt op marktbewegingen.

Onze visie

Gemak en comfort

In deze hectische tijden, waarin amper tijd is voor ontspanning helpt kunstgras van GrassPartners ons meer te genieten van wat het leven biedt. Wij doen dit door stevig in te zetten op aspecten als duurzaamheid, veiligheid, gemak en comfort.

Snel schakelen

Levering uit voorraad

Onze uitgebreide collectie groeit in hoog tempo tot een meer dan volwaardig programma. Veel van onze kwaliteiten houden we op voorraad. Hierdoor zijn we in staat snel te schakelen en korte levertijden te garanderen. Door onze one-stop-shopping formule kunnen we korte productietijden realiseren; circa twee weken na uw bestelling kunnen we al leveren.

Onafhankelijk

PRIVATE LABEL

Ook voor het ontwikkelen van private label kwaliteiten zijn wij dè aangewezen partner. Onze ervaren productontwikkelaars zijn als geen ander in staat uw wensen te vertalen naar fraaie designs. Door onze onafhankelijkheid van derden zijn we flexibel en hebben we optimaal grip op het hele productieproces. Het resultaat: white label maatwerkproducten die exact volgens uw specificaties worden geproduceerd en met een korte doorlooptijd gereed zijn voor afname.

DE KERNWAARDEN VAN GRASSPARTNERS

Onze kernwaarden

Bij alles wat we doen, laten we ons leiden door de volgende vijf kernwaarden waar u ons te allen tijde aan mag houden.

Passie voor kunstgras

Kunstgras zit in onze genen; het maakt deel uit van ons DNA. Het is de passie van onze medewerkers en toegewijde partners die strategisch met ons verbonden zijn. Deze toewijding vormt een solide basis voor onze organisatie en stuurt de koers van ons bedrijf. Het zorgt voor de kwaliteit waar wij, als GrassPartners, voor staan.

Competent

Onze medewerkers zijn professioneel en bekwaam in hun respectieve vakgebieden. Ze dragen bij vanuit hun eigen expertise, hebben een goed begrip van de kunstgrasmarkt en hebben ruimte om zich verder te ontwikkelen. Ze vormen een cruciale pijler in ons onderzoek en ontwikkeling en productontwikkeling.

Aandacht

Aandacht maakt iets bijzonder. Aandacht voor onze klanten; voor hun wensen en eisen. Ervoor zorgen dat onze relaties met alle zorg worden behandeld. Aandacht voor kwaliteit in alles wat we doen, gedurende het hele proces van ontwikkeling en productie tot levering en after-sales.

Samen

Ook wordt er aandacht besteed aan elkaar, als collega's. En aan onze strategische partners. Hierin ligt de belofte en de noodzaak tot samenwerking. Het vormen van partnerschappen op alle niveaus en in alle segmenten. Alleen op deze manier kunnen we onze kwaliteitsdoelstellingen bereiken. We leggen de lat hoog.

Nederlandse Signature

Nederland is de geboorteplaats van GrassPartners. Al onze kwaliteiten zijn van Nederlandse makelij en worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Desalniettemin streven we ernaar om met ons assortiment heel Europa te bedienen.